Vereniging Grouwster Watersport

Home » De vereniging » Word lid

Word lid

Advertenties

Als u lid wilt zijn van een actieve Friese watersportvereniging, bent u bij de GWS goed onder dak en kunt u op de meestal in maart gehouden jaarlijkse ledenvergadering mede het verenigingsbeleid bepalen.

Verzekeraars geven leden van watersportvereniging premiekorting!

De jaarcontributie bedraagt momenteel € 29,50. Dat is inclusief de afdracht van € 19,80 aan het Koninklijke Watersportverbond. Als u een boot verzekert krijgt u als lid veelal een hogere premiereductie. U kunt meer genieten op en aan het water als lid van een watersportvereniging!

Lid worden

Lid worden van de Vereniging Grouwsterwatersport G.W.S. is mogelijk door het opgaveformulier af te drukken en ingevuld aan het verenigingssecretariaat op te sturen. De contributie voor 2018 bedraagt € 29,50. De vereniging GWS is aangesloten bij het Watersportverbond.

Met het machtigingsformulier kunt u ons machtigen om de verschuldigde bedragen automatisch door de GWS te laten incasseren. U heeft er geen omkijken meer naar, voor de vereniging is het ook gemakkelijk en het bespaart de vereniging bovendien kosten.

Persoonsgegevens

Naam

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: