Vereniging Grouwster Watersport

Home » Uncategorized » Eind uitslag GWS september en Kampioenschapswedstrijden 2017

Eind uitslag GWS september en Kampioenschapswedstrijden 2017

Recente reacties

Advertenties

Grou, Met 3 grote klassen organiseerde de vereniging Grouwsterwatersport, “ de GWS september en kampioenschapswedstrijden 2017. Hadden de zeilers beide dagen in de ochtend nog mooi zeil weer, de 2de wedstrijd in de middag verliep met meer wind en vooral zaterdag veel regen.

De GWS schouwen A en B zeilden voor het kampioenschap, het was tot de laatste wedstrijd spannend wie de kampioenschap wimpel 2017 A en/of B naar huis kon nemen. Anna Heerschop uit de Meern werd kampioen in de GWS schouwen A en Johan Honderd uit Laren mag zich kampioen noemen in de B klasse en promoveert volgend jaar naar de A.

Foto’s GWS Schouwen

 

 

Ook bij de 12 voetsjollen in de klasse evenement Noord werd er weer gestreden op het pikmar en wide ie, voor de nummer 1 was er naast de GWS prijzen ook de zilveren Jol aangeboden door oud lid met voorwaarde dat deze niet de provincie uit mag. Dat pakte dit keer goed uit, Erik vd Meer uit Grou werd eerste en mocht de prijs meenemen.

Foto’s 12 voetsjollen

 

 

De valken zeilden zaterdag 2 wedstrijden mee, Bauke Wijbrandi en zijn bemanning wonnen deze met tweede en eerste plaats. Voor de zondag stond de  Prinsenheftocht georganiseerd door de valkenkring de op het programma.

Foto’s valken

Voor volledige uitslagen klik hier

Advertenties